Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Vi som jobbar med VetZoo

Matte Lundin

Matte har tidigare arbetat tolv år inom veterinär- och zoobranschen och var med tidigt i VetZoo´s historia. Sköter kontakten med lagret, gör alla inköp och bistår produktteamet. Han har själv tillsammans med sin familj haft både hamster och kanin hemma, och nu har man en dansk svensk gårdshund i hemmet.

Anna Olverling

Anna har en bred veterinärmedicinsk kunskap genom arbete på både djursjukhus och inom forskning. Anna är speciellt intresserad av invärtes medicin och hormonsjukdomar.

Tommy Berndtsson

Tommy är vår IT chef och har ansvar för utvecklingen och underhållet av vår hemsida. Han har även med sig 25 års turnerande som professionell musiker i bagaget. Tommy äger också kontorets kanske gladaste hund Muffin, en underbar jaktlabbe som alltid är glad och lekfull.

Catherine Grete Micaela Wikström

Catherine ansvarar för hela vårt produktsortiment och jobbar för att det alltid ska finnas foder och tillbehör som faller varje enskilt djur, husse och matte i smaken. Catherine är duktig på att ofta presentera spännande nyheter på vår hemsida där hennes Jaktspringer spaniel Chili och Wachtel Esther hjälper till med utvärdering av produkterna, agerar fotomodeller och provsmakare.

Isak

Isak är kundtjänst enda kille men lika älskad för det. Sätt dig bredvid Isak en dag och du kommer garanterat att gå därifrån med ett leende på läpparna. I grund och botten är han en kattmänniska men hundsuget har har börjat ta över under de senaste åren (förmodligen med tanke på alla fyrbenta vänner på kontoret). På fritiden är det sport som gäller eller att bara ta en mysig helg på landet.

Johanna Thuresson

Johanna tar hand om och uppdaterar kontinuerligt vårt produktsortiment samt sköter våra sociala medier. Hennes jaktgolden Wilma är en frisk fläkt på kontoret. Wilma får ibland agera modell för våra produkter, hon är inte heller blyg för att provsmaka nyheter i sortimentet.

Rebecca

Rebecca jobbar på kundtjänst och har två hundar, en malinois som heter Arga och en borderterrier som heter Runa. På fritiden tränar och tävlar Rebecca med sin hund Arga i IPO (spår, lydnad och skydd). Förutom hundträning så spenderar de stor del av sin tid ute i naturen.

My Norden

Sebastian Alonzo

Sebastian är webbutvecklare och hjälper Tommy se till så att hemsidan fungerar som den ska. Hans favoritsysselsättning på kontoret är att kela med hundarna eftersom han inte har några egna husdjur.

Ella

Ella jobbar i vår duktiga kundtjänst. Hon har haft ett stort djurintresse ändå sedan barnsben och har haft en massa olika djur -"Min pappa hade till och med en säl en kort period!". Nu har hon två väldigt busiga katter, Bagheera och Ester. Ella älskar även hundar och stormtrivs på kontoret där hon får fri tillgång till hund-gos varje dag!

Mia Opdahl

Veronica

Veronica är en av våra duktiga kundtjänstmedarbetare som älskat djur sedan barnsben. Med sig på kontoret har hon sin busiga staffe Dobby. På fritiden tränar Veronica och Dobby i både lydnad och spår.

Ellinor

Ellinor jobbar i vår underbara kundtjänst. Hon är utbildad djurvårdare som tidigare jobbat på Albanos Djursjukhus. Uppväxt med katter och har en blandrashund som heter Mollie som hon klickertränar tricks med.

Ylva Trygger

Ylva tog examen 1998 och efter 8 år som hund- och kattveterinär på djursjukhus startade hon företaget Canis Academy AB. Ylva är en mångsysslare och har bl a författat och gett ut boken ”Första hjälpen - när olyckan är framme”. Boken hittar du i vår webbutik.

Hans-Åke Mähler

Elina Brännström

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever