Lediga tjänster på VetZoo

__________________________

Personal till butiken på Backaplan, Göteborg

VetZoo är Nordens största djurbutik på nätet med ett brett utbud av foder, kattsand och tillbehör för hund, katt, fågel och smådjur. Vetzoo finns både som Vetzoo.se i Sverige och Vetzoo.no i Norge (med kontor i Sverige) samt med butik i Göteborg (Backaplan). Hösten 2020 byggde vi ut våra lokaler vilket innebär utökad service med bl a veterinär samt ett utökat sortiment av kvalitetsprodukter. Vi är ett gäng djurkära medarbetare som brinner för att ge den bästa kvalité och service till våra kunder och deras husdjur.

Till vår butik i Göteborg söker vi nu en engagerad och ansvarsfull kollega med mycket energi. Du har en passion för djur & deras hälsa samt kundservice och en vilja att fortsätta utvecklas. Du kommer tillhöra ett team med högt driv & kommer ha en ansvarstagande roll i det dagliga arbetet. Du är en viktig del av butiken och att nå våra visioner om att bli en betydande destination för våra husdjurs hälsa & välbefinnande. På VetZoo arbetar vi som ett team. Vår passion och inställning är avgörande för att vi ska nå dit vi vill. Vi antar utmaningar tillsammans i kombination med eget ansvar. 

Om anställningen
Du erbjuds en timanställning som extrapersonal samt i förlängningen ett sommarvikariat i ett lönsamt och snabbt växande företag.

Tjänsten är förlagd till VetZoo’s butik i Göteborg Backaplan.
•     Tjänsten är en timanställning och inleds som extrapersonal med i förlängningen ett sommarvikariat. Antal timmar kommer preciseras vid intervjutillfället.
•     Anställningsavtal och lön mm. enligt Handels kollektivavtal.
•     Arbetstider är dag, kväll och helg efter schema.
•     Tillträde omgående eller efter överenskommelse.

Arbetsuppgifter:
Tjänsten innebär bland annat:

•    Att du ger högklassig kundservice till varje kund & hjälper kunden till rätt val av produkter genom din kunskap och trygghet i kundmötet.
•    Att du är en driven person med mycket energi som älskar mötet med både våra tvåbenta och fyrbenta kunder.
•    Uppackning, påfyllning, försäljning och andra vanligt förekommande arbetsuppgifter som butikssäljare.
•    I tjänsten ingår även att vara kunder behjälpliga med kloklipp.

Kvalifikationer:
•    Du har tidigare erfarenhet av försäljning- gärna i djurbutik.
•    Meriterande om du har erfarenhet/utbildning av djur & kunskap om grundläggande näringslära, djursjukvård och dylikt. 
•    Du har flera års arbetslivserfarenhet och är trygg i mötet med kunden. 
•    Vi ser vidare gärna att du är problemlösande, flexibel, kreativ och ordningsam.
 

Så här söker du tjänsten
Maila din ansökan till bc.backaplan@vetzoo.se och bifoga dina ansökningshandlingar.

Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du skickar din ansökan snarast, dock senast 2021-04-01. Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta Butikschef Pernilla Karlsson via ovanstående mail.

Sista ansökningsdag är 2021-04-01

Välkommen med din ansökan!