Returer

VetZoo erbjuder alla kunder öppet köp och fria returer i 30 dagar. Frysta varor kan vi inte ta i retur då dessa tinar på väg tillbaka till vårt lager, kontrollera därför en extra gång att din order med frysfoder/färskfoder blir korrekt.

Om du vill returnera en vara fyller du i informationen nedan, och en förbetald retursedel skickas till din mailadress inom de närmaste dagarna. Vi rekommenderar att du alltid först fyller i returformuläret nedan och inväntar retursedel innan du skickar tillbaka varan. Använder du retursedeln du tillhandahåller från oss står vi för returfrakten samt kan handlägga din retur snabbare. Väljer du att att returnera på egen hand får du själv bekosta returen och ditt ärende kan ta längre tid än om du skulle använda vår retursedel.

För att vi ska kunna godkänna din retur så kräver vi att:

  • Produkten måste vara i samma standard som när du mottog den.
  • Originalförpackningen och alla lappar måste vara kvar i samma utförande.
  • Produkten måste också vara fri från lukt, märken och päls.

Vi tillämpar ingen bytesrätt på varor, vill du ha en annan vara gör du istället en ny beställning som vanligt på hemsidan med en ny betalning.

Smakgaranti

Vi erbjuder så kallad smakgaranti på vissa fodersorter. Detta innebär att om ditt djur inte vill äta av fodret kan du få pengarna tillbaka förutsatt att du har minst 80% kvar av fodret samt att fodrets originalförpackning finns kvar. Observera att det inte får ha gått mer än 30 dagar sedan du fick din leverans.
För att vi ska kunna hantera smakgarantin behöver du maila vår kundtjänst på info@vetzoo.se. Kom ihåg att bifoga en bild på förpackningens utgångsdatum och batchnummer - detta behövs för att smakgarantin ska kunna godkännas.

Så här gör du för att returnera en vara:

  • Gå först in och lägg en helt ny order på den vara som du vill ha istället.
  • Använd sedan detta returformulär för att skicka tillbaka den vara som du inte längre vill ha.
  • När vi har hanterat och godkänt din retur så återbetalar vi dina pengar via Klarna.