Akvarieinredning

Berika fiskarnas levnadsmiljö med rolig inredning och prydnader! Att inreda sitt akvarium är en kreativ och rolig del av att äga fiskar. Inredningen fyller dessutom en funktion eftersom att man kan ändra om i fiskarnas levnadsmiljö för att skapa variation. Dekorationen fungerar även som gömställen åt fiskarna dit de kan simma in för att söka trygghet och lugn. Inredning med olika teman, låt fantasin flöda! Är du mer typen som gillar naturlig inredning? Då finns fina naturstenar, växter och tr Visa fortsättningen

Berika fiskarnas levnadsmiljö med rolig inredning och prydnader!

Att inreda sitt akvarium är en kreativ och rolig del av att äga fiskar. Inredningen fyller dessutom en funktion eftersom att man kan ändra om i fiskarnas levnadsmiljö för att skapa variation. Dekorationen fungerar även som gömställen åt fiskarna dit de kan simma in för att söka trygghet och lugn.

Inredning med olika teman, låt fantasin flöda!

Är du mer typen som gillar naturlig inredning? Då finns fina naturstenar, växter och trädrötter att skapa en naturäkta miljö med. En mer lekfull idé är att inreda ditt akvarium med  fantasitema med ruiner, slott och figuriner. Ja, möjligheterna är obegränsade!

 

 

Anpassa miljön efter typ av fisk

Det är viktigt att ha i åtanke att skapa en miljö som just din fiskart trivs bäst i. Självklart ska inredningen vara anpassad till just akvariebruk och sköljas nog innan det läggs ner tillsammans med dina fiskar. Våga ändra i akvariet regelbundet för att variera och berika fiskarnas miljöer på nytt. Låt fantasin flöda!

2019-01-29
69.00 kr
69.00 kr
  • På lager.
  •