Röster från kunder

Här har vi samlat några röster från våra kunder. Du kan även läsa vad andra säger om VetZoo på Prisjakt och Pricerunner.
 

”Måste bara säga att klorhexidinschampot gör underverk mot wetspots som drabbar min pöjk efter allt badande varje år! Ni har verkligen en kanonsida med allt en vovve kan behöva. Våra apotek i stan har en liten hylla med medicin och dylikt till jycken och nu slipper man ju gå dit och bli besviken, nu är det ju bara att beställa av er! Tummen upp för er sida!”

Marie Liljegren, stolt ägare till golden retrievern Rocky
 

”Hej. Ville tacka för en utmärkt service! Vi gjorde beställningen i går, och redan i dag dök det upp en supertrevlig budkille, som levererade hela vägen till dörren och till och med ringde på för att lämna paketet med foder. Tack ännu en gång för toppenservice!”

Jessica och Johan Kide
 

”Vi handlar på VetZoo för att de har ett brett sortiment av kvalitetsprodukter som vi kan lita på, då bara det bästa är gott nog för våra hundar! Ett stort plus som gör oss extra trygga är att vi kan ställa frågor om produkterna direkt till en veterinär med stort kunnande, vilket gör VetZoo till den självklara NO 1 då vi köper hundprodukter. Tidigare handlade vi hos vår veterinär, men det har vi slutat med helt i dag då vi bekvämt kan få foder hemlevererat till dörren, inga leveranskostnader och inget slitage på varken rygg, bil eller natur."

Håkan and Susann Olhage, ägare av Dognews, Sveriges största hundblogg och uppfödare av pomeranians.