Återhämtning

Ibland kan din katt behöva extra stöd näringsmässigt, exempelvis efter en operation eller vid andra sjukdomstillstånd. På VetZoo hittar du kvalitetssäkrade veterinärfoder för just återhämtning hos katt, så att din fyrbenta vän kan bli frisk och pigg så snabbt som bara möjligt! Det händer att våra katter efter exempelvis långvarig medicinsk behandling eller vissa operationer inte får i sig alla de näringsämnen och vitaminer de behöver, då kan en veterinär välja att sätta in ett speciellt veterin Visa fortsättningen

Ibland kan din katt behöva extra stöd näringsmässigt, exempelvis efter en operation eller vid andra sjukdomstillstånd. På VetZoo hittar du kvalitetssäkrade veterinärfoder för just återhämtning hos katt, så att din fyrbenta vän kan bli frisk och pigg så snabbt som bara möjligt!

Det händer att våra katter efter exempelvis långvarig medicinsk behandling eller vissa operationer inte får i sig alla de näringsämnen och vitaminer de behöver, då kan en veterinär välja att sätta in ett speciellt veterinärfoder som har som syfte att se till att din vän får i sig det den behöver för att kunna tillfriskna och må bra.

Veterinärfoder för återhämtning fungerar så att det kompenserar för den näringsbrist som uppkommer vid långvarig minskad aptit och näringsintag. Exempel på situationer då ett sådant foder kan vara nödvändigt är:

  • Vid näringsbrist efter operation eller andra sjukdomar
  • Vid matvägran
  • Vid dräktighet eller digivning
  • Vid sondmatning

Om du upplever att din katt verkar slö, har nedsatt allmäntillstånd eller om din katt matvägrar så är det viktigt att kontakta en veterinär eftersom det kan finnas en bakomliggande orsak till aptitlösheten.

På VetZoo hittar du välbeprövade veterinärfoder för återhämtning från välkända varumärken som Royal Canin och Specific. Om du har några frågor om vårt sortiment så är du välkommen att kontakta vår trevliga kundtjänst som gärna hjälper dig med dina funderingar. Hos oss har du snabba leveranser med fri frakt hela vägen hem när du handlar för över 499 kronor!

Kom ihåg att veterinärfoder endast ska ges på inrådan från din veterinär. När du väljer att köpa detta foder bekräftar du även nedanstående:

  • Mitt djur är undersökt av veterinär som rekommenderade användning av detta foder på basis av veterinärens diagnos.
  • Jag har förstått att så länge mitt djur äter detta foder rekommenderas att jag söker veterinärrådgivning minst var sjätte månad.
  • Jag har förstått att så länge mitt djur äter detta foder skall jag omgående söka veterinärrådgivning om djurets hälsotillstånd försämras.
Filtrera
6 produkter
Pris
- SEK
Varumärke
Djurets ålder
Hundens aktivitetsnivå
Ålder
Ålder/Livsstadie
Kostbehov
Hundens storlek
Energinivå
Konsistenstyp
Förpackning
Kategori
Konsistens
Område
Förpackningstyp
Tillverkare
Svensktillverkad
Vikt
På lager
 
Alla
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Å
Ä
Ö
Sortera
Sortera
6 produkter