Välkommen att handla som uppfödare hos oss!

Är du registrerad som uppfödare hos en foderleverantör och vill ta del av dina förmåner och rabatter genom oss? Inga problem, vi hjälper dig!
 

Så här registrerar du dig hos oss

Mejla ett kort på ditt medlemsbevis hos din foderleverantör till info@vetzoo.se. Beroende på vilken rabatt du är berättigad till så får du en rabattkod av oss som du kan använda direkt i kassan eller så får du vidare instruktioner av kundtjänst hur du tar del av dina rabatter. Här gäller olika beroende på vilket märke du använder dig av.

Stämpelkund

Om du är intresserad av att bli registrerad som stämpelkund hos oss så behöver du höra av dig till vår kundtjänst. Vi lägger då in dig som stämpelkund i vårt system. Detta gäller varor som är märkta som stämpelvaror på vår hemsida. Du behöver sedan höra av dig efter varje lagd order och meddela att vi ska stämpla ditt nya köp.

Stämpelkort

Du beställer alltid din rabatterade produkt genom hemsidan för att sedan mejla kundtjänst ditt ordernummer. Vi korrigerar sedan priset på din rabatterade vara i efterhand på din betalning (observera att vi inte lägger till produkten på din order, detta med anledning av att vårt lager oftast hinner plocka klart din order innan vi hinner lägga på en vara.) Har du valt att betala mot faktura får du en korrigerad faktura och betalar du med kort får du snabbt en återbetalning.

Om du inte köper alla produkterna i ditt stämpelkort samtidigt så mejlar du ditt ordernummer varje gång du har gjort en ny beställning.

Valppaket från Purina Pro Plan

Som registrerad uppfödare hos Purina har du möjlighet att beställa valppaket från Purina Proplan via oss på VetZoo.
För att registrera dig som uppfödare hos Purina så mailar du konsumentkontakt@purina.nestle.com eller går in på: www.purina.se/proplan/uppfodarklubb
När du är registrerad kan du beställa valppaket hos oss med hjälp av en beställningsblankett som Purina tillhandahåller.

Större beställningar

Vi har i dagsläget ingen möjlighet att ge rabatt eller erbjuda leverans med pall vid större beställningar.

Har du vidare frågor eller behöver hjälp är ni alltid välkomna att kontakta vår kundtjänst

Ring oss på 010 - 206 78 80 eller maila på info@vetzoo.se