Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Om VetZoo

VetZoo är Sveriges ledande butik på nätet för djurägare. Hos oss finns ett stort och brett sortiment av kvalitetsprodukter som vi levererar snabbt ända hem till dig. Du behöver inte vara hemma för att ta emot ditt paket, och handlar du för över 500 kr betalar du ingen frakt. Vid beställning har du möjlighet till kostnadsfri veterinärrådgivning. Som kund hos VeZoo har du alltid fri returrätt i 30 dagar.

VetZoo uppfyller Trygg e-handels krav, läs mer om Trygg e-handel här.


Snabba hemleveranser i världsklass

Vi levererar hela vägen hem till dig, vart du än bor i Sverige. Ditt paket är framme inom 1 till 4 dagar och du behöver inte vara hemma för att ta emot det. Om du har lantbrevbärare tillkommer 1 till 2 dagar extra på leveranstiden. Det är fraktfritt om du handlar för över 500 kr, annars kostar frakten 69 kr.


Rådgivning från erfarna veterinärer

För att du som djurägare alltid skall få bästa möjliga service och vara säker på att få rätt produkter till ditt husdjur erbjuder VetZoo rådgivning från några av landets främsta veterinärer. Denna tjänst är kostnadsfri och du kan ställa frågor både före och efter köp. OBS! då veterinärerna även jobbar på klinik kan det i vissa fall ta något längre tid att få svar. Gäller din fråga något akut behöver du alltid kontakta din veterinärklinik


Brett sortiment

VetZoo har ett brett sortiment av kvalitetsprodukter till ditt husdjur och hos oss hittar du både veterinär och zoo produkter. Idag har vi över 5 000 olika artiklar och vårt sortiment utökas hela tiden med nya produkter. Som kund hos oss har du alltid fria returer i 30 dagar.


Branschens smidigaste prenumerationer utan krångel

Hos VetZoo går det även att prenumerera på bland annat foder, kattsand, kosttillskott mm. Tryggt, snabbt och säkert utan bindningstider. Du kan själv ställa in hur ofta du vill att ex. ditt foder eller kattsand skall levereras, samt pausa din prenumeration om du ska åka bort på semester. Enkelt och bekvämt, nu finns det ingen grund till att planera in ett besök till zoobutiken eller veterinärkliniken och bära på tunga varor i onödan.


Över 200 000 nöjda kunder!

Varje dag får vi på VetZoo nya kunder vilket är fantastiskt kul. Något som är ännu roligare är väldigt många väljer att återkomma. Prova VetZoo du också, vi lovar att göra allt för att du skall bli nöjd! Här kan du läsa våra fina omdömen på Prisjakt samt Pricerunner och här nedanför kan du se vår reklamfilm

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever