Kattnät

Skyddande kattnät perfekt för balkong och fönster Här hittar du kattnät och balkongnät i olika modeller och färger Ett kattnät är en enkel, billig och effektiv lösning för att skydda katten från att klättra ut från ett fönster eller en balkong. Kattnätet är slitstarkt och tåligt. Det monteras enkelt på insidan av fönstret eller över balkongen. Kattnätet är tillräckligt tunt och flexibelt för att låta både ljus och luft passera genom, men starkt nog att hindra katterna från att klättra ut. Et Visa fortsättningen

Skyddande kattnät perfekt för balkong och fönster

Här hittar du kattnät och balkongnät i olika modeller och färger

Ett kattnät är en enkel, billig och effektiv lösning för att skydda katten från att klättra ut från ett fönster eller en balkong. Kattnätet är slitstarkt och tåligt. Det monteras enkelt på insidan av fönstret eller över balkongen.

Kattnätet är tillräckligt tunt och flexibelt för att låta både ljus och luft passera genom, men starkt nog att hindra katterna från att klättra ut.

Ett kattnät från VetZoo är en bra lösning för att skydda katten från faror utomhus, såsom höjder, trafik eller rovdjur.

Vilket kattnät är bäst?

Vi har flera olika kattnät i olika storlekar och färger så att du skall hitta det kattnätet som passar bäst för dig och din katt.

  • Visste du att Enligt Statens jordbruksverks föreskrifter och allmänna råd (SJVFS 2008:5) om hållande av hund och katt gäller att: Om katter vistas ensamma på en balkong som är belägen mer än fem meter över marken, måste balkongen vara försedd med nät eller liknande för att förhindra katten från att falla ner. Uppfylls inte detta gäller inte heller djurförsäkringen vid skada. Du kan läsa mer om reglerna för katthållning här 
2023-09-17
från 189.00 kr
från 189.00 kr
  • På lager.
  •