Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Våra samarbeten

VetZoo samarbetar med FirstVet - den digitala veterinärkliniken!

FirstVet är Sveriges första digitala veterinärklinik och erbjuder videomöten med veterinärer och beteendeexperter. Via FirstVet har du snabb och enkel tillgång till hjälp och råd, direkt i datorn, mobilen eller surfplattan. Vänd dig till FirstVet om du har frågor eller funderingar som rör ditt djurs hälsa. Läs mer på firstvet.com.

VetZoo sponsrar Hundstallet

Hundstallets uppgift är att ta emot och vårda hundar som saknar en matte eller husse. Målsättningen är att omplacera hundarna i ett nytt kärleksfullt hem. Verksamheten drivs av den ideella föreningen Svenska Hundskyddsföreningen. Hundstallet tar emot hundar 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan året om. Klicka här för att läsa mera om Hundstallet.

VetZoo samarbetar med Svedea - specialisten på djurförsäkring

Svedea har försäkringar för både hund och katt och deras försäkringar är fyllda med fördelar, bland annat ingår dolda fel-försäkring utan extra kostnad och du kan välja veterinärvårdsbelopp ända upp till 75 000 kr. Dessutom erbjuder de fri flytträtt. Det innebär att du kan byta till dem även om din hund eller katt varit sjuk, utan att det påverkar försäkringsskyddet.

Läs mer om Svedeas hundförsäkring och kattförsäkring.

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever