Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Returer

VetZoo erbjuder alla kunder öppet köp och fria returer i 30 dagar. Frysta varor kan vi inte ta i retur då dessa tinar på väg tillbaka till vårt lager, kontrollera därför en extra gång att din order med frysfoder/färskfoder blir korrekt. Varor som du vill returnera måste vara i säljbart skick och i originalkartong om sådan finns
Om du vill returnera en vara fyller du i informationen nedan så kommer vi att mejla en retursedel till dig samt praktiskt information. När du använder vårt returformulär så står vi för dina fraktkostnader. Läs mer under leveransvillkor.
Adressen till vårt lager dit returer alltid skall skickas är Almroths Express & Åkeri AB/VetZoo, Koppargatan 7, 602 23 Norrköping.

 

Vi erbjuder smakgaranti på vissa fodersorter, detta innebär att om ditt djur inte vill äta av fodret kan du få pengarna tillbaka om du har minst 80% kvar av fodret samt fodrets originalförpackning. Kontakta kundtjänst för vidare information, info@vetzoo.se

Vi tillämpar ingen bytesrätt på varor, vill du ha en annan vara gör du istället en ny beställning som vanligt på hemsidan med en ny betalningObservera vi rekommenderar att du alltid först fyller i returformuläret nedan och inväntar retursedel innan du skickar tillbaka varan till vårt lager för att du skall slippa betala returfrakt samt få snabbare handläggning.

Viktigt om du vill byta eller returnera en vara:
1. Gå först in och lägg en helt ny order på den vara som du vill ha istället.
2. Använd sedan detta returformulär för att skicka tillbaka den vara som du inte längre vill ha.
3. När vi fått varan i retur återbetalar vi dina pengar inom 2-4 bankdagar.

Läs omdömen
Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever