Leverans

Vi på VetZoo strävar efter att alltid leverera en bra upplevelse till våra kunder. Som kund hos VetZoo kan du antingen välja leverans till ett Posten ombud eller Hemleverans direkt till din dörr. Nedan kan du läsa mera om hur våra fraktalternativ fungerar.

Vi har alltid fri frakt på order över 500 kr. Är ordern under 500 kr tillkommer en frakt på 69 kr.

Vid beställning av fryst hundfoder eller kattfoder tillkommer en avgift på 39 kr. Anledningen till detta är att det är mera kostsamt att förvara, hantera och skicka frysta varor.

Observera att du som har låst port utan portkod/porttelefon inte kan beställa frysfoder, då det är viktigt att chauffören kan komma hela vägen fram till din dörr och leverera. Vi ersätter inte för varor som tinat pga att chauffören inte kunnat komma in och leverera.

Hemleverans Dagtid

När du väljer Hemleverans får du ditt paket levererat ändra fram till din dörr inom 1-3 vardagar och du behöver inte vara hemma för att kvittera paketet. Det spelar ingen roll vart du bor i Sverige, vi levererar ända hem till din dörr. Det går även om du bor i ett område som har lantbrevbärare, men då tar det 1-2 dagar extra för leveransen att komma fram. Bor du i lägenhet bär vi upp paketet och ställer det utanför din lägenhetsdörr. När ditt paket lämnar vårt lager får du ett mail med en spårningslänk så att du kan spåra ditt paket hela vägen hem till dig. Har du valt att betala via faktura mailar vi dig din faktura till den mailadress du uppgav när du lade din order.

Portkod

Om du har portkod behöver du uppge den i samband med din beställning för att vi ska kunna leverera paketet till dig, väl alternativet "lägenhet med portkod" i kassan skriv in din portkod där det står ”Ange Portkod”. Se till att ditt namn finns med utanför eller innanför porten samt vid din ytterdörr så att chauffören ser det och hittar din till dörr.

Porttelefon eller Kodbricka

I det fallet du har porttelefon ringer chauffören dig en gång och då behöver du kunna öppna porten. Du väljer alternativet "Lägenhet med porttelefon eller kodbricka" i kassan och under "Instruktioner för att komma in" skriver du ex. "Ring mig på xxx telefonnummer så öppnar jag". Du behöver alltid fylla i ett telefonnummer eller kortare instruktion i denna ruta (även om ex. ditt telefonnumret man ska ringa är samma som ditt mobilnummer). Har du en låst port (ex. att kodbricka krävs) och saknar portkod eller porttelefon kan du tyvärr inte välja hemleverans utan kvittens (om du inte är hemma större delen av dagarna och kan öppna åt chauffören). Välj då “TILL OMBUD” och få paketet levererat till närmaste Posten ombud eller "Hemleverans Kväll".

OBS! Uppge inte en adress till en postbox då vi inte kan leverera paketet till en sådan adress. Om chauffören inte kan leverera paketet till dig kommer det att gå i retur till vårt lager, och vi kontaktar dig och försöker hitta vad som blivit fel för att sedan leverera paketet igen.

Hemleverans Kväll

När du väljer Hemleverans Kväll får du ditt paket levererat ändra fram till din dörr inom 1-3 vardagar. Detta alternativ är enbart möjligt för utvalda postnummer i flertalet storstäder runt om i Sverige. Då budfirman ringer dig innan leverans är detta ett bra alternativ för dig med kodbricka eller krånglig portkod etc.

Till ombud

Väljer du att få ditt paket till ett ombud kommer det till ditt närmaste Posten ombud. Du får ett sms när paketet kommit fram till ombudet och du kan då hämta ut paketet mot uppvisande av legitimation. Alla leveranser till Posten ombud är klimatkompenserade.
Viktigt att tänka på: Outlösta paket debiteras med 300kr!