Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Zylkéne till min oroliga honkatt?

Jag har en honkatt hemma på ca 7 år och hon har nästan hela livet varit stressad. Vi har haft problem med att hon kissat utanför lådan men det blev bättre när jag flyttade till en ny lägenhet.
Hon är fortfarande ganska stressad ibland men vi har inte haft problem med kisseriet längre.
Nu ska vi dock åka till min mamma över julen och i hennes 3a kommer vi vistas 8 personer varav en är bebis och 5 katter, då lever två av dessa med oss.
Kan jag använda Zylkéne i 2 veckor till henne för att lugna henne, hon kommer få vara ensam i ett av sovrummen när hon behöver men jag vill för hennes skull ha något mer till hands.
Feliway fungerar inte, och jag har provat calmex cat och det har fungerat skapligt, men hon avskyr det verkligen och tycker att det är jätte äckligt. Då såg jag att ni hade Zylkene och tänkte om det kan fungera?

Elin svarar

Hej! Zylkene kan vara till hjälp, så det är värt att prova. Ofta kan också en kombination av Zylkene och Feliway hjälpa bättre än bara den ena saken ensamt. Jag hoppas att det fungerar så att du och din katt får en bra jul!

Taggar

Hund/Oro och rädsla Hund/Skötsel Hund/Trygghet Katt/Oro och rädsla Katt/Skötsel Katt/Trygghet Zylkene Vetoquinol Hund Katt

Fler frågor och svar om Zylkene

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever