Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Kissar o bajsar på golvet

Våran honkatt är 18v o kissar o bajsar på golvet om man inte hinner bära henne till lådan. Verkar må bra i övrigt! Har bytt låda och sand, men ingen förändring. Nu vet vi inte vad vi ska göra.... Frustrerande!!!
Funderar på att prova Zylkene. Kan det fungera tro?

Karin svarar

Hej Tyvärr är det så att inte alla katter blir rumsrena om de inte är tränade hos uppfödaren/den som hade kattungarna som små. Det ni kan göra är att ha flera kattlådor men också tex ställa kattlådan där hon brukar kissa och bajsa. Om hon då kissar och bajsar i lådan så kan man efter några veckor sakta förflytta lådan mot det ställe man sen vill ha den. Då flyttar man den kanske 1 meter per dygn. Det kan hjälpa med Zylkene och ni kan även prova Hill's urinary Stress c/d som foder och Feliway adapter i rummen där kattlådorna står. Har ni fler katter är det extra viktigt att ha minst 1 kattlåda mer än vad ni har antal katter. Det är också viktigt att kattlådorna står så att den som sitter på lådan inte kan bli överraskad av någon av de andra katterna. Lycka till!

Taggar

Hund/Oro och rädsla Hund/Skötsel Hund/Trygghet Katt/Oro och rädsla Katt/Skötsel Katt/Trygghet Zylkene Vetoquinol Hund Katt

Fler frågor och svar om Zylkene

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever