Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Fått zylkene inför 8timmars resa, kissar inte efter ankomst

Hej!
Min katt fick efter veterinärens ordinationer, 2 kapslar Zylkene kvällen innan vi åkte, sedan 4 kapslar om morgonen. Skall poängtera att min katt väger 7kg. Han har aldig rest så långt. Resan gick bra, Odense (Danmark)-Stockholm. Men nu när han är i Stockholm, så har han efter flera timmar smått börjat dricka lite, och smakat lite på torrfodret. Dock har han inte kissat nu på ett helt dygn, eller lämnat avföring. Jag har gått ner med honom till kattlådan, lagt honom i, lekt med kattsanden. Han har också gjort det men inte kissat. Är rädd för att han har urinretention eller något annat farligt.

Tacksam för svar!
God Jul

Marianne svarar

Hej! Det är helt osannolikt att din katt ska ha fått problem med urinen pga av Zylkene. Däremot kan det ha hänt något annat som gör att han inte kan kissa. Jag tycker att du ska ringa till närmsta veterinär och diskutera problemet, och se om det är så att din katt behöver åka in akut.

Taggar

Hund/Oro och rädsla Hund/Skötsel Hund/Trygghet Katt/Oro och rädsla Katt/Skötsel Katt/Trygghet Zylkene Vetoquinol Hund Katt

Fler frågor och svar om Zylkene

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever