Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Magkatarr

Hej! Vår tik på 13 har fått diagnosen magkatarr. Hon har spytt i ca en månads tid nu. Vi har testat Pepcid och fått Omeprezol utskrivet. Hon har ätit i/d hills blötfoder under en ganska lång period nu. Tidigare har vi kört royal canins sensible. Vi funderar på att byta till detta fodret ist? Vår veterinär sa egentligen att vi kunde testa oss fram. Men eftersom hon fortfarande spyr (trots medicinering) och mår illa så känner vi att det kan vara dags att prova ett nytt foder. Skulle det funka för magkatarr el rekommenderar ni ett annat foder?
Tack för svar!

Ellinor svarar

Hej! Ja, det är ett bra foder att testa vid magkatarr. Annars kan det även detta foder vara bra vid magkatarr, det är specifikt framtaget för just mag- och tarmproblem: Veterinary Diets Dog Gastro Intestinal Moderate Calorie. Hör gärna av dig igen till VetZoo om du vill ha mer hjälp.

Taggar

Royal Canin/Hundfoder Royal Canin/Kattfoder Hund/Allergi Hund/Övervikt Hund/Hundfoder Hund/Veterinärfoder Veterinary Diets Dog Derma Hypoallergenic Moderate Calorie Royal Canin Hund

Fler frågor och svar om Veterinary Diets Dog Derma Hypoallergenic Moderate Calorie

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever