Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Skillnader i foder

Hej!
har en unghund som äter purina HA sedan en tid tillbaka med mkt gott reultat ! det som är lite trixxit är hans högha aktivitets nivå & det låga fettintag som är i detta foder . Ser nu att Pruina DRM har ett betydligt högre fett intag - vad är skillnaderna på dessa två foder ? skulle det vara en försämring för min hund att byta till DRM ? Är det samma innehåll ungefär för övrigt ?

Mvh Linda

Marianne svarar

Hej Linda! Skillnaden är att proteinet i Purina HA är hydrolyserat så att de allra flesta hundar med foderallergi klarar av det. I DRM är inte proteinet hydrolyserat. DRM innehåller både mer protein och fett än HA, men eftersom HA är hydrolyserat så är det svårt att jämföra ingredienserna i övrigt, om din hund är allergisk mot ärtprotein så kommer han att bli dålig av DRM. Det bästa är förmodligen att försöka ta reda på vad din hund är allergisk mot så att du kan undvika det i fodret, så att du kan ge din hund ett foder med mer energi i. En duktig hudveterinär eller mag och tarmveterinär kan hjälpa dig med detta. Lycka till!

Taggar

Purina Pro Plan/Hundfoder Purina Pro Plan/Kattfoder Hund/Allergi Hund/Hud och päls Hund/Hundfoder Hund/Veterinärfoder Veterinary Diets Canine DRM Purina Pro Plan Hund

Fler frågor och svar om Veterinary Diets Canine DRM

20% rabatt
Fri frakt
Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever