Kattluckor med magnet

Här hittar du praktiska kattluckor med magnetlås som ser till att hålla obehöriga katter borta samtidigt som dina kissar kan röra sig fritt mellan hemmet och naturen – perfekt för dig som tröttnat på att hela tiden behöva släppa in och ut familjens fyrbenta vänner. En kattlucka med magnet passar perfekt för dig som vill ge din katt eller dina katter friheten att ta sig ut och in på egen hand, utan att efterhängsna grannkatter otillåtet hälsar på. De flesta kattluckor har dessutom ett så kallat  Visa fortsättningen

Här hittar du praktiska kattluckor med magnetlås som ser till att hålla obehöriga katter borta samtidigt som dina kissar kan röra sig fritt mellan hemmet och naturen – perfekt för dig som tröttnat på att hela tiden behöva släppa in och ut familjens fyrbenta vänner.

En kattlucka med magnet passar perfekt för dig som vill ge din katt eller dina katter friheten att ta sig ut och in på egen hand, utan att efterhängsna grannkatter otillåtet hälsar på. De flesta kattluckor har dessutom ett så kallat fyrvägslås, vilket betyder att du kan låsa luckan i fyra olika lägen och på så vis ha full kontroll över dina katters in- och utpassager.  

Hur fungerar kattluckor med magnet?

Kattluckan har ett magnetlås som öppnas med hjälp av en magnetnyckel som du fäster på din katts halsband. När din katt närmar sig luckan så öppnas luckan tack vare magneternas dragningskraft. Kattluckor med magnet är en tidlös och pålitlig passerlösning helt oberoende av elektronik eller batteri, enklare än så kan det inte bli!

På VetZoo hittar du alla de bästa kattluckorna från välkända varumärken som bland annat PetSafe Staywell kattlucka. Om du har några frågor om våra kattluckor eller om vårt övriga sortiment så är du välkommen att kontakta vår trevliga kundtjänst som mer än gärna besvarar dina funderingar!

 

2018-02-24
99.90 kr
99.90 kr
  • På lager.
  •