Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Ersätta seraquin

Hej. Jag har gett min äldre katt Seraquin sedan en tid tillbaka med mycket bra resultat. Jag undrar om jag kan ersätta Seraquin med Cosequin och förvänta mig samma resultat? Innehåller Cosequin samma sak som Seraquin? Jag tänker att med Cosequin får han även hjälp att bibehålla friska urinvägar. Eller ska jag istället fortsätta ge Seraquin för lederna och börja ge tillexempel Cystease för urinvägarna?
Kan man ge Cosequin dagligen resten av kattens liv? Kan man öppna kapseln och blanda innehållet i mat eller måste man ge katten kapseln hel?

Tack för hjälpen!
Med vänlig hälsning Julia

Linnea svarar

Hej Julia! Seraquin och Cosequin innehåller båda glukosaminer och kondroitinsulfat vilket är de ingredienser man tror har effekt på stela leder och inflammerade urinblåsor. Det är dock inte säkert att din katt mår lika bra på Cosequin som på Seraquin - det enda sättet att ta reda på det är genom att prova att byta. Om din katt inte har några urinvägsproblem finns det ingen anledning att lägga till Cystease. Även Seraquin innehåller glukosaminer som man tror kan hjälpa katter med urinvägsproblem. Kapseln öppnar man och strör över maten. Det går utmärkt att ge Cosequin eller Seraquin dagligen resten av kattens liv. Vänliga hälsningar

Taggar

Hund/Leder och muskler Hund/Kosttillskott Seraquin Boehringer Ingelheim Hund

Fler frågor och svar om Seraquin

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever