Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Seraquin

Seraquin är ett naturligt fodertillskott för hund och katt som understödjer den normala funktionen i ledbrosk, ledkapslar, senor och ledband. Seraquin styrker och underhåller rörelseapparaten och håller djuret friskt och aktivt längst möjligt. Du kan ge Seraquin till din hund eller katt under hela livet. Seraquin är ett av de mest sålda fodertillskotten i Sverige. Mer info

169 kr
  •   Gratis hemleverans över 500kr!
  •   Fria returer - 30 dagars öppet köp
  •   Leverans inom 1-4 vardagar

Egenskaper

Ungefär var femte hund drabbas av Artros. Artros är en sjukdom som bryter ned brosket i lederna och kan förorsaka stelhet och smärta redan i hundens medelålder. Sjukdomen är delvis ärftlig men påverkas av brist på motion, övervikt och felaktig kost.

Typiska tecken på att din hund drabbats av Atros kan vara;
- Nedsatt vilja att gå på promenader, gå i tappor etc
- Haltar
- Stelhet och besvär med att resa sig

Till skillnad från hundar så haltar katter med ledbesvär sällan utan istället ändrar katten gradvis sitt levnadssätt och beteende. Detta då katter är relativt små och mycket rörliga och kan därför lättare dölja problem från rörelseapparaten.

Seraquin tabletterna innehåller glukosamin och kondroitinsulfat. Dessa två ämnen förekommer och bildas normalt i kroppen och de är viktiga byggstenar vid bildandet av nytt brosk. Dessutom innehåller Seraquin också extrakt av gurkmeja (curcuminoider) vilka är kraftfulla antioxidanter som har en stark förmåga att neutralisera fria radikaler. Fria radikaler i lederna bidrar till nedbrytningen av brosk.

Användning

  • Atros och ledproblem
  • Främjar en god ledhälsa

Bruksanvisning

Seraquin finns i två olika styrkor, en tablett till hundar och en mindre tablett till katter och små hundar. Tabletterna är välsmalkande och de flesta hundar och katter äter dem som en godbit. Seraquin tillför byggstenar till brosket och stöttar på så sätt de normala processerna i lederna. Det tar några veckor innan dessa byggstenar lagras i brosket. Det rekommenderas att djuret får dos enligt nedan de första 4 till 6 veckorna, därefter kan dosen sänkas till hälften.

Seraquin 800 mg för katt och mindre hund
1-5 kg, 2 tabletter per dag
5-7,5 kg, 3 tabletter per dag
7,5-10 kg 4, tabletter per dag

Seraquin 2 g för hund
>10 kg, 1 tablett per dag
10-20 kg, 2 tabletter per dag
20-40 kg, 3 tabletter per dag
40 kg, 4 tabletter per dag

Innehåller

Glukosamin HCI
Kondroitinsulfat
Inaktiverad jäst
Sackaros
Hydrolyserat kycklingprotein
Standardiserat gurkmejaextrakt
Glukos
Majsprotein

Frågor om Seraquin

Recensioner

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever