Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

10 årig gårdshund med artros

Hej,
För drygt ett år sedan fick vår hund artros och vi bytte foder till Royal Canin Veterinary Diet - Mobility MS 25. Artrosen försvann men har nu återkommit och vi gav honom Seraquin som han nu ätit i ca tre veckor. Vi tycker dock inte att artrosen blir bättre, kanske marginellt. Ibland är den bättre och ibland sämre.
Så jag undrar vilket som är ert bästa kosttillskott mot artros? Finns det ett som innehåller glykosamin, Omega 3 m.m. eller behöver man köpa flera olika kosttillskott?

Tacksam för svar!
Mvh
Daniel

Elin svarar

Hej Daniel! Personligen är jag förtjust i glyco flex, Glyco Flex III Mini Tuggbitar, som innehåller både glukosamin och omega 3. Det kan också vara idé att lägga till tillskott med nypon, t ex aktiv nypon Aktiv Nypon Hund. Det kan också vara så att artrosen förvärrats så att det inte längre räcker med kosttillskott, då kan er hund behöva hjälp med t ex sjukgymnastik och värklindrande medicin, boka tid till er veterinär för att få hjälp med detta. Kom också ihåg att det är mycket viktigt att hålla er hund smal för att skona lederna! Lycka till!

Taggar

Hund/Leder och muskler Hund/Kosttillskott Seraquin Boehringer Ingelheim Hund

Fler frågor och svar om Seraquin

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever