Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Fodermängd

Hejsan jag undrar hur många gram man kan ge en kastrerad honkatt som väger 3 kg av det här fodret om man samtidigt ger henne Bozita blöttmat? Hon är 3.5 år. Som ni ser är hon inte överviktig jag vill bara att hon ska känna sig mätt och inte få problem med urinsten.


Tack!

Elin svarar

Hej! För att kunna hjälpa dig riktlinjer med hur mycket du ska ge av vardera fodret så behöver jag veta vilken sort av blötfodret som hon äter, samt hur mycket blötfoder du vill ge henne om dagen. (En enkel lösning är att ge henne halva dagsbehovet att blötmaten och halva dagsbehovet av torrfodret, då är det enkelt att räkna, du ger bara hälften av rekommenderad mängd för hennes kroppsvikt av både blötmat och metabolic). Om du vill ha hjälp att räkna ut fodermängd så skicka in hela frågan igen och komplettera med vilken sorts blötmat från Bozita du ger henne samt om du har några önskemål om hur mycket blötmat du vill ge om dagen. Vi hörs!

Taggar

Hill’s/Hundfoder Hill’s/Kattfoder Katt/Övervikt Katt/Kattfoder Katt/Veterinärfoder Prescription Diet Feline Metabolic Hill’s Katt

Fler frågor och svar om Prescription Diet Feline Metabolic

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever