Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Ny smak hills prescription diet feline k/d

Hej

Jag köpte Hills Prescription Diet Feline k/d påsar 85 gr med kycklingsmak i fredags på Ultuna. Vi köper kartonger med 12 påsar i varje. Vi fick veta att det finns med ny smak, lax, så köpte även några sådana lösa påsar. Vi tog bara några påsar då vi inte visste om katten gillar den smaken. Den slank ner och jag undrar om ni inom kort kommer att ha det i utbudet, eller om vi ska söka vidare på andra kliniker. Jag bor i Stockholm och hade vägarna förbi Ultuna. Det är inte heller alla kliniker som vet att detta k/d foder finns som bullar i påse. De flesta har bara de små konservburkarna.

Anna svarar

Hej Anette! Vi har redan Hills k/d påsar med kycklingsmak. Den nya med ocean fish bör vi också kunna tillhandahålla inom kort, då vi har tillgång till hela Hills sortiment. Vill du beställa detta foder innan det hunnit läggas in på hemsidan är mitt råd att du kontaktar kundtjänst och frågar om det är möjligt att göra en beställning redan i dagsläget. Jag kan tyvärr inte uttala mig om huruvida detta är möjligt men vi gör vårt bästa för att tillmötesgå dina behov. Hoppas mitt svar var till nytta!

Taggar

Hill’s/Hundfoder Hill’s/Kattfoder Katt/Njurar och lever Katt/Urinvägarna Katt/Kattfoder Katt/Veterinärfoder Prescription Diet Feline K/D Renal Health Chicken Portionspåsar Hill’s Katt

Fler frågor och svar om Prescription Diet Feline K/D Renal Health Chicken Portionspåsar

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever