Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Allergi

Hej, fick aldrig något svar när jag skickade här om dagen, så jag provar igen. Jag har en Fransk Bulldog tik på 4 år som vi tog över. Nu verkar hon vara känslig för foder eller iaf någon slags allergi, så vi provade köpa hills z/d som ska vara bra för allergier. Nu har hon blivit väldigt lös i magen av detta. Hon har haft klåda i pälsen, samt vissa typ eksem utslag på kroppen. Så vi hoppas detta foder ska hjälpa så det blir bättre. Har inte gjort någon veterinärutredning ännu. Är det vanligt att hunden reagerar med t.ex. lös mage när man byter till detta foder?
Mvh
Angelika Lundkvist

Ella svarar

Hejsan! Vad tråkigt att hunden inte mår riktigt bra. Det är viktigt att man alltid uppsöker veterinär och undersöker sitt djur så att man vet vad besvären beror på, då veterinärfoder alltid ska ges på veterinärs inrådan. En hund kan reagera med lös mage av olika anledningar så det är viktigt att man får reda vad anledningen är. Lycka till!

Taggar

Hill’s/Hundfoder Hill’s/Kattfoder Hund/Allergi Hund/Hundfoder Hund/Veterinärfoder Prescription Diet Canine Z/D Hill’s Hund

Fler frågor och svar om Prescription Diet Canine Z/D

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever