Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Ang foderbyte

Hej har en schäferhane på 11,5 år som har flera talgknölar i pälsen, och huden verkar vara väldigt torr, nu har han börjat lossa en massa hår med, han äter torrfoder som löses upp i vatten, får det 2 ggr per dygn. rekommenderar ni Mästers komplett till han ?
Har nu ätit Revir torrfoder och jag tycker jag sett en försämring, från fodret innan, kommer inte ihåg vad det hette, men som sagt undrar om Mästers Komplett kan vara nått för han.

Elin svarar

Hej! Om det är så att huden blivit torr och han börjat tappa mer päls på sistone, så kan det vara så att det är något som inte står riktigt rätt till, dvs om du inte redan har varit hos veterinär och fått din hund undersökt så kan det vara klokt att börja med det. Om du redan har varit hos veterinär, eller om det här är ett problem som din hund haft tidigare, så k an det absolut vara idé att prova ett annat foder. Det är många som är nöjda med Mästers komplett, så det kan absolut vara ett alterantiv. Ibland kan det också vara till hjälp att ge extra tillskott med fettsyror, t ex fiskolja: https://vetzoo.se/dr-baddaky-omega-3-kapslar Med vänlig hälsning

Taggar

Mästers/Hundfoder Mästers/Kattfoder Hund/Hundfoder Hund/Friskfoder Mästers Komplett Mästers Hund

Fler frågor och svar om Mästers Komplett

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever