På grund av ett tekniskt fel har det gått ut meddelande om leverans till flera av våra kunder även om de inte har en pågående order hos oss. Vi undersöker just nu problemet. Om du fått information om leverans, men inte har en pågående order så kan du bortse från det. Vi ber om ursäkt för detta.
Inga produkter hittades.

Mage

Har en herde tik på 3 år som har dålig mage. Haft magkatarr och fått behandling och bytte till färsk foder som hon mår bra av i päls och vikt. Men tror hon har katarr igen? Hon har fått Esomeprazol 20 mg förr. Samt pH balans i maten men då äter hon inte.. Vad finns det annars å ge? Ej torrfoder då blir hon sjuk och kräks samt dålig avföring. Testat det mesta från veterinären foder till annat.. Mvh Marie-louise och Zita herde

Elin svarar

Hej! Tyvärr kan jag inte rekommendera någon medicinering eller blötmat utan att ha undersökt din hund och utan att känna till vad din hund tidigare har ätit och vad den maten innehåller. Eftersom din hund verkar ha problem med sin mage igen så tror jag istället att det kan vara klokt att boka tid till din behandlande veterinär för uppföljning av hennes problem. Om hon har stora problem och du upplever att hon inte blir bättre så kan det vara klokt att be om remiss eller själv söka upp en veterinär som är specialutbildad i mag och tarmproblem (om du inte redan går hos en sådan). Med vänlig hälsning och jag hoppas att hon blir bättre i magen snart!

Elin