Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Kattsandssort?

Hejsan.
Jag skulle behöva ett råd av er om vilken sand jag ska ha till mina katter.
Jag har 2st. långhåriga och 2st. långhåriga och har i dag ICA Basics sand den som inte klumpar sig för jag har provat klumpbildande och tycker inte om den, det är en mycket bra sand men det går åt en påse i veckan så i längden blir den dyr.
Har tittat på era olika sorter men tyvärr har ni mest klumpbildande, har provat den med pellerts både i papper men det blir blött och luktigt med en gång och sen provade jag träpellerts med tillhörande låda vilket ledde till att min ena lilla kattfröken protesterade genpm att sätta sig i våra sängar istället men det har hon slutat med nu sedan jag började med ICAs.
Tacksam för ett råd.

MVH

Annelie

Elin svarar

Hej Annelie, det finns en del olika varianter att välja på och det är svårt att ge råd vad som passar just dina katter. Många kattsander är klumpbildande för att det ska vara enkelt att hålla rent i lådan, men jag tycker att du kan pröva Litter Pearls som är en kiselsand som många katter och dess ägare uppskattar. Sen finns de mer traditionella Extreme Classic eller Catrine Kattsand vilka även de är dryga och bra kattsands sorter. Mvh VetZoo .

Taggar

Katt/Kattsand Litter Pearls Premium Kattsand UltraPET Katt

Fler frågor och svar om Litter Pearls Premium Kattsand

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever