Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Kan douxo lindra spray användas till häst?

Hej! Jag har ett islandssto på 3 år som har haft problem med klåda i manen under de två senaste somrarna. Hon har gått med eksemtäcke i somras och i slutet av sommaren 2011, men hon har fortfarande mycket mjäll kvar i manen nu på vintern. Är Douxo Lindra Spray något som man kan använda eller är det bara bra för hundar och katter? Finns det något annat medel som kan fungera med lindrande effekt och som motverkar mjäll?
Tacksam för svar
/Helena

Marianne svarar

Hej! Duoxo lindra spray ska gå bra att använda till häst, om jag inte har fel för mig så är det karenstid på produkten, så kontrollera noga ifall du ska tävla. Även Duoxo Lindra Schampo kan hjälpa. Om din häst har problem med kraftig klåda och mjällbildning är dock det bästa att kontakta veterinär för att få henne undersökt.

Taggar

Hund/Hud och päls Hund/Skötsel Hund/Salvor, krämer och spray Katt/Hud och päls Katt/Skötsel Katt/Salvor, krämer och spray Kanin/Hud och päls Kanin/Skötsel Kanin/Salvor, krämer och spray Gnagare/Hud och päls Gnagare/Skötsel Gnagare/Salvor, krämer och spray Douxo Calm Micro Emulsion Spray Douxo Hund Katt Kanin Gnagare

Fler frågor och svar om Douxo Calm Micro Emulsion Spray

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever