Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Skillnad mellan aptus multidog och bioroin

Jag skickade för några dagar sedan en fråga om vår Jack Russel (1 år 3 månader ) som tappar päls.
Var och kikade runt på er helsida och hittade under Hud & Päls produkten Biorion. Där stod det beskrivet att tabletten skall motverka dålig pälskvalite ( Håravfall ).
Min fråga var initiallt om ni hade något som skulle hjälpa vår hund mot detta. Trodde väl att svaret skulle vara att testa Biorion. Men fick svaret att vi skulle testa Aptus Multidog.

Den ena produkten är en multivitamin tablett medan den andra är en produkt för just dåliga klor och dålig päls. Det kanske är så att jag skall testa multivitaminerna först och om detta inte löser det kanske även tillskjuta med Biorion eller?

Marianne svarar

Hej! Då förstår jag om du blev lite förvirrad. Men i din första fråga sa du att veterinären rekommenderat B-vitaminer och det finns det i Multidog. Biorion innehåller Biotin (som inte är ett B-vitamin utan kallas ibland vitamin H) och metionin (en aminosyra) och används kanske mest för trasiga klor, men fungerar även vid dålig päls. Så börja med multivitaminprodukten och vid behov lägga till Biorion är ett alldeles utmärkt förslag. Lycka till.

Taggar

Hund/Hud och päls Hund/Klor och tassar Hund/Kosttillskott Aptus Biorion Tabletter Aptus Hund

Fler frågor och svar om Aptus Biorion Tabletter

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever