Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Professionell rådgivning

VetZoo erbjuder produktrådgivning som innebär att du som kund både före och efter köp har du möjlighet att få kostnadsfri rådgivning från några av landets främsta veterinärer. Alla produktfrågor besvaras inom 48 timmar. För att ställa en fråga till våra veterinärer använd frågelådan som du hittar under respektive produkt.

Se alla artiklar!

Senaste artiklar

Så här mäter du din hund!

Mine på VetZoo agerar här modell och visar hur du hittar rätt storlek på halsband, sele och täcke!

Läs mer

Ska du skaffa valp? vetzoo har tillbehören!

Vi på VetZoo har tagit fram en kollektion där du kan hitta alla tillbehör du behöver när du planerar...

Läs mer

Sommar, sol och hund i bil

Nu börjas det igen, solen och värmen och hundar som lämnas i bilar. Varje år dör hundar av värmeslag eftersom bilar under sommaren snabbt kommer upp i farlig hetta. Hundar kan dessutom inte svettas speciellt effektivt, så bilen blir lätt en dödsfälla.

Läs mer

Hundens och kattens mun och tandhälsa

Bra artikel som hjälper dig som hund och kattägare att sköta ditt djurs munhygien, detta leder till friskare tänder, tandkött och inte minst en bättre andedräkt.

Läs mer

Så här beställer du!

Den här videon är till för våra kunder som är osäkra på hur man lägger en beställning via vår hemsida. Här berättar vi och visar steg för steg hur du går tillväga när du beställer hos oss på Vetzoo!

Läs mer

Möt våra experter

Elin Lindell

Elin är hund- och kattveterinär och speciellt intresserad av intern-medicin och ögonsjukdomar.

Anna Olverling

Anna har en bred veterinärmedicinsk kunskap genom arbete på både djursjukhus och inom forskning. Anna är speciellt intresserad av invärtes medicin och hormonsjukdomar.

Marianne Tornvall

Marianne är en av landets främsta inom exotiska sällskapsdjur, där hennes specialområden är fåglar, reptiler, illrar, kaniner och gnagare. Marianne är dessutom känd från det Svenska tv-programmet Veterinärerna som visades under flera år. Marianne är en av intiativtagarna till Vetzoo och Veterinären.nu.

Sophie Liström

Sophie är legitimerad djursjukskötare och kattbeteendevetare med många års praktisk erfarenhet och har bland annat läst Svenska Djursjukhusföreningens kurs i Kattens beteende.

Maria Svensson

Maria är hästveterinär, hennes specialintressen är hältundersökningar och prestationsnedsättning.

Heléne Lindström

Heléne tävlar lydnad på elitnivå med sina border collies och håller även kurser i både lydnad och mental träning för hundförare.

Tove Hultman

Tove gör ett internship och arbetar som veterinär vid Köpenhamns Universitetsdjursjukhus. Där arbetar hon mestadels med akutmottagning, behandling av remitterade patienter samt undervisar veterinärstuderande på olika avdelningar. Speciellt intresserad i akutmedicin.

Tove Hultman

Tove gör ett internship och arbetar som veterinär vid Köpenhamns Universitetsdjursjukhus. Där arbetar hon mestadels med akutmottagning, behandling av remitterade patienter samt undervisar veterinärstuderande på olika avdelningar. Speciellt intresserad i akutmedicin.

Johanna Thuresson

Johanna jobbar tight ihop med Catherine där dem tar hand våra sociala medier och produktsortimentet. Hon skriver även våra nyhetsbrev och håller kunderna uppdaterade med det senaste. Johanna har en jaktgolden vid namn Wilma som är en frisk fläkt på kontoret. Wilma får ibland agera modell för våra produkter men är inte heller blyg för att provsmaka nyheter i sortimentet.

Ylva Winsborg

Ylva arbetar som kirurg vid Köpenhamns Universitetsdjursjukhus. Där arbetar hon både med mjukdelskirurgi, ortopediska problem och undervisning av veterinärstudenter.

Mia Opdahl

Victoria Føreid

Stigen Jensen

Yasmine Stranne

Ella Permér

Ella jobbar i vår duktiga kundtjänst. Hon har haft ett stort djurintresse ändå sedan barnsben och har haft en massa olika djur -"Min pappa hade till och med en säl en kort period!". Nu har hon två väldigt busiga katter, Bagheera och Ester. Ella älskar även hundar och stormtrivs på kontoret där hon får fri tillgång till hund-gos varje dag!
Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever