Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Professionell rådgivning

VetZoo erbjuder produktrådgivning som innebär att du som kund både före och efter köp har du möjlighet att få kostnadsfri rådgivning från några av landets främsta veterinärer. Alla produktfrågor besvaras inom 48 timmar. För att ställa en fråga till våra veterinärer använd frågelådan som du hittar under respektive produkt.

Se alla artiklar!

Senaste artiklar

När du fått hem din kattunge

När du fått hem din kattunge finns det massor av saker att tänka på, det är nästan så man blir överväldigad. Därför tänkte vi hjälpa dig lite genom att låta vår veterinär skriva ner några av de saker som är bra att tänka på.

Läs mer

När du fått hem din valp

När du fått hem din valp finns det massor av saker att tänka på, det är nästan så man blir överväldigad. Därför tänkte vi hjälpa dig lite genom att låta vår veterinär skriva ner några av de saker som är bra att tänka på.

Läs mer

Nyår och skotträdda katter

Här kan du läsa en artikel som hjälper dig som har en skotträdd katt.

Läs mer

Nyår och skotträdda hundar

Bra artikel för dig som har en skotträdd hund.

Läs mer

Stela leder (artros)

Helene Raue tipsar om stela leder

Läs mer

Möt våra experter

Elin Lindell

Elin är hund- och kattveterinär och speciellt intresserad av intern-medicin och ögonsjukdomar.

Anna Olverling

Anna har en bred veterinärmedicinsk kunskap genom arbete på både djursjukhus och inom forskning. Anna är speciellt intresserad av invärtes medicin och hormonsjukdomar.

Marianne Tornvall

Marianne är en av landets främsta inom exotiska sällskapsdjur, där hennes specialområden är fåglar, reptiler, illrar, kaniner och gnagare. Marianne är dessutom känd från det Svenska tv-programmet Veterinärerna som visades under flera år. Marianne är en av intiativtagarna till Vetzoo och Veterinären.nu.

Sophie Liström

Sophie är legitimerad djursjukskötare och kattbeteendevetare med många års praktisk erfarenhet och har bland annat läst Svenska Djursjukhusföreningens kurs i Kattens beteende.

Maria Svensson

Maria är hästveterinär, hennes specialintressen är hältundersökningar och prestationsnedsättning.

Heléne Lindström

Heléne tävlar lydnad på elitnivå med sina border collies och håller även kurser i både lydnad och mental träning för hundförare.

Tove Hultman

Tove gör ett internship och arbetar som veterinär vid Köpenhamns Universitetsdjursjukhus. Där arbetar hon mestadels med akutmottagning, behandling av remitterade patienter samt undervisar veterinärstuderande på olika avdelningar. Speciellt intresserad i akutmedicin.

Tove Hultman

Tove gör ett internship och arbetar som veterinär vid Köpenhamns Universitetsdjursjukhus. Där arbetar hon mestadels med akutmottagning, behandling av remitterade patienter samt undervisar veterinärstuderande på olika avdelningar. Speciellt intresserad i akutmedicin.

Johanna Thuresson

Johanna jobbar tight ihop med Catherine där dem tar hand våra sociala medier och produktsortimentet. Hon skriver även våra nyhetsbrev och håller kunderna uppdaterade med det senaste. Johanna har en jaktgolden vid namn Wilma som är en frisk fläkt på kontoret. Wilma får ibland agera modell för våra produkter men är inte heller blyg för att provsmaka nyheter i sortimentet.

Ylva Winsborg

Ylva arbetar som kirurg vid Köpenhamns Universitetsdjursjukhus. Där arbetar hon både med mjukdelskirurgi, ortopediska problem och undervisning av veterinärstudenter.

Mia Opdahl

Victoria Føreid

Stigen Jensen

Läs omdömen
Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever