Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Professionell rådgivning

VetZoo erbjuder produktrådgivning som innebär att du som kund både före och efter köp har du möjlighet att få kostnadsfri rådgivning från några av landets främsta veterinärer. Alla produktfrågor besvaras inom 48 timmar. För att ställa en fråga till våra veterinärer använd frågelådan som du hittar under respektive produkt.

Se alla artiklar!

Senaste artiklar

Våra bästa tips för seniorhunden 🐕

Tollaren Svea är med sina 14 år den äldsta hunden på VetZoos kontor. Hon har under åren samlat på sig massor av kunskaper och erfarenheter om olika produkter, som hon delar med sig av i denna video. Här tipsar hon bland annat om ortopedisk bädd och laxolja för lederna och annat smart som passar extra bra för seniorhundar.

Läs mer

Så här mäter du din hund!

Mine på VetZoo agerar här modell och visar hur du hittar rätt storlek på halsband, sele och täcke!

Läs mer

Ska du skaffa valp? vetzoo har tillbehören!

Vi på VetZoo har tagit fram en kollektion där du kan hitta alla tillbehör du behöver när du planerar...

Läs mer

Nyår och skotträdda hundar!

Många hundar och hundägare börjar känna sig oroliga inför nyårsfirandet med dess fyrverkerier, veterinären ger sina bästa tips!

Läs mer

Därför ska du bry dig om din hunds avföring

Har du tittat lite extra på din hunds avföring på sistone? Gör det – den säger mycket om hur din hund mår.

Läs mer

Möt våra experter

Anna Olverling

Anna har en bred veterinärmedicinsk kunskap genom arbete på både djursjukhus och inom forskning. Anna är speciellt intresserad av invärtes medicin och hormonsjukdomar.

Marianne Tornvall

Marianne är en av landets främsta inom exotiska sällskapsdjur, där hennes specialområden är fåglar, reptiler, illrar, kaniner och gnagare. Marianne är dessutom känd från det Svenska tv-programmet Veterinärerna som visades under flera år. Marianne är en av intiativtagarna till Vetzoo och Veterinären.nu.

Sophie Liström

Sophie är legitimerad djursjukskötare och kattbeteendevetare med många års praktisk erfarenhet och har bland annat läst Svenska Djursjukhusföreningens kurs i Kattens beteende.

Maria Svensson

Maria är hästveterinär, hennes specialintressen är hältundersökningar och prestationsnedsättning.

Heléne Lindström

Heléne tävlar lydnad på elitnivå med sina border collies och håller även kurser i både lydnad och mental träning för hundförare.

Catherine Grete Micaela Wikström

Catherine ansvarar för hela vårt produktsortiment och jobbar för att det alltid ska finnas foder och tillbehör som faller varje enskilt djur, husse och matte i smaken. Catherine är duktig på att ofta presentera spännande nyheter på vår hemsida där hennes Jaktspringer spaniel Chili och Wachtel Esther hjälper till med utvärdering av produkterna, agerar fotomodeller och provsmakare.

Johanna Thuresson

Johanna tar hand om och uppdaterar kontinuerligt vårt produktsortiment samt sköter våra sociala medier. Hennes jaktgolden Wilma är en frisk fläkt på kontoret. Wilma får ibland agera modell för våra produkter, hon är inte heller blyg för att provsmaka nyheter i sortimentet.

Ella

Ella jobbar i vår duktiga kundtjänst. Hon har haft ett stort djurintresse ändå sedan barnsben och har haft en massa olika djur -"Min pappa hade till och med en säl en kort period!". Nu har hon två väldigt busiga katter, Bagheera och Ester. Ella älskar även hundar och stormtrivs på kontoret där hon får fri tillgång till hund-gos varje dag!

Isak

Isak är kundtjänst enda kille men lika älskad för det. Sätt dig bredvid Isak en dag och du kommer garanterat att gå därifrån med ett leende på läpparna. I grund och botten är han en kattmänniska men hundsuget har har börjat ta över under de senaste åren (förmodligen med tanke på alla fyrbenta vänner på kontoret). På fritiden är det sport som gäller eller att bara ta en mysig helg på landet.

Elina Brännström

Veronica

Veronica är en av våra duktiga kundtjänstmedarbetare som älskat djur sedan barnsben. Med sig på kontoret har hon sin busiga staffe Dobby. På fritiden tränar Veronica och Dobby i både lydnad och spår.

My Norden

Mia Opdahl

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever