Vi använder cookies för att spara din kundvagn, val och inställningar på sajten. Genom att fortsätta godkänner du detta.  Mer information
Jag accepterar cookies

TrizChlor 4 Servetter Dosering Och Användning

Min hund har fått svarta prickar runt vulvan och veterinären rakade runt området och rådde mig TrizChlor 4 servetter. Jag undra hur ofta jag kan använd servetterna och hur många per tillfälle? Vilket område tvättar jag. Även på de irriterade hårlösa delarna utan svarta prickar? Kan jag även spraya med Klorhexidin efter för att motverka klådan på det röda irriterade området och hur snart efter i så fall?

Anna svarar

Hej! Tvätta morgon och kväll. En servett per tillfälle borde räcka. Men det märker du, dvs. om servetten blir "torr" och smutsig så vänder du på den eller så tar du bara en ny. Du tvättar utvändigt (dvs inte inne i slidan) på alla de irriterade områdena samt strax runt om dessa. Du får ingen extra effekt av att både torka och spraya med klorhexidin. Vill du motverka klådan så stryk hellre med Douxo Lindra gelspray eller medicinsk honung direkt efter tvätten. Ha krage på om din hund vill slicka sig i det irriterade området. Lycka till!

Anna

Anna Olverling

Taggar

Uppblåsbar Skyddskrage REA Hund/Kragar Hund/Hemapotek Hund