Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

 

TASTE Nöt 6 x 5kg

TASTE Nöt är färskfoder som innehåller 100% nötprodukter förpackat i frysta korvar berikad med kalcium och vitaminer. Storfe är mycket smaklig och används ofta som smakförstärkare vid utfodring av torrfoder. Mer info

979 kr
Tillfälligt slut. Ring eller maila oss för mer info!

Egenskaper

Fryst korv med färska nötprodukter från Svenska och Norska gårdar. Nöt används ofta i BARF dieter samt är ett populärt tilläggsfoder bland draghundsförare, uppfödare och jägare. Fodret luktar lite, men hundarna älskar det garanterat. Alla produkter från Vom og Hundemat är inte värmebehandlade eller innehåller konserveringsmedel.

TASTE är en produktserie från den norska tillverkaren Vom och Hundemat som enbart innehåller kött från ett djurslag. Produkterna passar bra som tilläggsfoder till torrfoder eller som en del av en råfoderdiet. Samtliga produkter är berikade med vitaminer och går utmärkt att använda som helfoder exempelvis vid en eliminationsdiet.

Om du vill byta från torrfoder till Vom og Hundemat minska långsamt ner mängden torrfoder, och ersätt med Vom og Hundemat.

Användning

  • Nötprodukter förpackat i en fryst korv

Utfodring

För normalaktiva hundar utfodra med 2% av hundens kroppsvikt per dag. Varje hund är dock unik och och utfodringsmängden beror på olika faktorer som ålder och aktivitet, exempelvis aktiva hundar behöver en högre dagsranson.

Fodret har ett lågt innehåll av kalcium och fosfor och bör därför inte användas som helfoder under längre tid utan tillskott.

Korvarna bör tinas i kylskåp, men om du behöver tina köttet fortare så kan du lägga förpackningen i kallt vatten. Korven håller i 2-3 dagar i kylskåp. Det går bra att ge köttet fryst om du vill att hunden ska tugga.

Leveransinformation

Vi säljer endast 5 kg:s korvarna om 6 st av samma sort, detta för att vi ska kunna hantera dessa ordrar och korvarna ska hålla kylan under transporten. Vi skickar våra leveranser måndag - onsdag så att leveransen kommer fram till dig innan helgen. 5kg:s korvarna skickas enbart med Posten Hempaket utan kvittens, vi har tyvärr ej möjlighet att skicka dessa paket via Schenker till lägenhet med porttelefon eller kodbricka.
OBS Vi skickar inte frysvaror med lantbrevbärare då fodret tyvärr riskerar att tina under frakt. Vi ersätter inte beställningar lagda till adresser på lantbrevbärarlinje.

Innehåller

A-vitamin 3500 IE/kg
D3-vitamin 500 IE/kg
E-vitamin 150 mg/kg
B1 tiamin 1,5 mg/kg
B2 riboflavin 2,8 mg/kg
B6 pyridoxin 1,8 mg/kg
B12 kobotamin 0,02 mg/kg
Niacin 9 mg/kg
Folinsyra 0,2 mg/kg
Pantotensyra 10 mg/kg
Biotin 0,1 mg/kg
Kolin 250 mg/kg
C-vitamin 15 mg/kg
Järn 118 mg/kg
Mangan 20 mg/kg
Zink 30 mg/kg
Koppar 3,8 mg/kg
Jod 0,4 mg/kg
Selen 0,16 mg/kg

Näringsdeklaration

Protein 14 %
Fett 16 %
Kolhydrater 0 %
Torrhalt 27 - 30 %
Aska 3 %
Kalcium 0,7 %
Fosfor 0,4 %

Recensioner

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever