Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Ruffwear Approach™ Pack

Ruffwear Approach Pack är en stabil klövjeväska för din hund. Klövjeväska är både en god träning för hunden, många hundar känner att dom får en uppgift under promenaden/vandringen, samt kan ses som en avlastning för dig då hunden faktiskt kan bära sin egen mat, godis, tillbehör etc. Mer info

995 kr
  •   Gratis hemleverans över 500kr!
  •   Fria returer - 30 dagars öppet köp
  •   Leverans inom 1-4 vardagar

Egenskaper

Ruffwear är kända för sin goda kvalitet och passform. Approach Pack är en klövjeväska med utmärkt prestande, god passform och smarta funktioner som gör den lämplig för dagsturer, utflykter eller lite längre ävertyr med övernattningar inkluderade.

Väskan har en bekväm sele under de två sidoväskorna som gör den ergomoniska och anpassad för äventyr och hunden kan utan problem ha den på sig under längre stunder. Selen är anpassningsbar med flera punkter för justering och möjligghör därför full rörelse för hunden. På toppen av väskan finns ögglor för utrustning och två fästen för koppel; en aluminium V-ring som du enkelt och säkert koppar hunden, ett band du kan fästa kopplet i samt ett vadderat handtag för att smidigt kunna hjälpa hunden över hinder vid behov. Framtill är selen vadderad vid bröstkorgen och på magpanelen för bästa bekvämlighet och minsta möjliga skavförmåga. Väskan har en inbyggd ID-ficka med en bricka där du kan skriva dina och hundens personuppgifter.

Handtvättas och lufttorkas.

Storleksanvisning

Se storlekstabellen för exakta mått och väskornas kapacitet. OBS! Tänk på att inte låta hunden bära mer än 25% av sin kroppsvikt. Placera den tyngsta vikten framtill i väskorna så att den fördelar sig jämt på skuldrorna. Börja med enkel vikt och öka stegvis allt eftersom hunden lär sig att bära.

Användning

  • En klövjeväska med hög kvalitet för alla äventyr tillsammans med din hund.

En hyllning till hundarna vi älskar!

Storlek Bröstmått Väskornas kapacitet Väskans vikt
X-Small 43-56 cm 6 L 360 g
Small 56-69 cm 12,5 L 480 g
Medium 69-81 cm 13 L 520 g
Large/X-Large 81-107 cm 24 L 590 g

Storleksguide för halsband, kragar, täcken och västar

  1. Rygglängd, mäts från manken till svansroten. Det är viktigt att hunden står i grundställning med rak rygg. Tänk på att visa plagg inte är gjorda för att gå hela vägen ner till svansroten.
  2. Halsomkrets, mäts där halsen är som tjockast närmast bröstet.
  3. Bröstomkrets, mäts runt hundens bröstkorg där den är som bredast precis bakom frambenen.
  4. Midjemått, mät runt hudens midja där den är som smalast framför bakbenen.
  5. Frambenets längd, mät på insidan från bröstkorgen ner till fotleden.
  6. Bakbenets längd, mät längs bakbenets innerkant ner till hasorna.

Om du köper ett vanligt hundhalsband tänk på att du skall få in ca två fingrar mellan halsen och halsbandet för att det skall sitta bekvämt.

Om du köper en overall eller ett täcke tänk på att hunden måste ha lite extra utrymme. För små hundar lägg därför till ca 5 centimeter i bröstomkrets och ca 10 cm för större hundar för att plagget skall sitta skönt. Om hunden har tjock eller lång päls behövs ytterligare utrymme.

Recensioner

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever