Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Rogz Tumbler

Rogz Tumbler är en leksak designad för att utfodra hunden på ett stimulerande sett. Kan även användas för godis. Leksakens svårighetsnivå kan justeras beroende på hundens inlärningsnivå med hjälp av innerringen i bollen. Mer info

169 kr
  •   Gratis hemleverans över 500kr!
  •   Fria returer - 30 dagars öppet köp
  •   Leverans inom 1-4 vardagar

Egenskaper

Rogz Tumbler är designad av tålig plast med ett stort hålrum för godis eller foder och ger hunden god stimulans när den ska jobba för att rulla ut dessa godbitar. Innerringens motvikt skapar en oregelbunden rörelse vilket gör att godiset släpps ut i en oregelbunden hastighet och mängd. Bollens oregelbundna rörelse stimulerar hundens sinnen och muskler samtidigt som den blir mätt. Bollen består av tre delar som alla enkelt kan diskas säkert i övre korgen i diskmaskinen. Finns i en storlek och flera färger.

Fördelarna med att hunden äter långsamt

Många hundar har en tendens till att kasta i sig maten när den serveras i en matskål. Liksom för oss människor kan hunden känna sig otillfredsställd även om den ätit sin rätta mängd för din storlek och vikt. I värsta fall kan hunden även utsättas för kvävning, kräkningar, besvär med mage och tarm samt uppsvälldhet. Med en foderboll kommer hunden inte ha möjlighet att kasta i sig maten och förhoppningsvis får du en hund som känner sig mättare längre.

Användning

  • Stimulansleksak för godis och foder.

Recensioner

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever