Vi använder cookies för att spara din kundvagn, val och inställningar på sajten. Genom att fortsätta godkänner du detta.  Mer information
Jag accepterar cookies

Rengöring

Jag har använt malacetic våtservetterna i hudvecken (vulva) och det görde jag på själva slemhinnorna för att inuti fanns lite vit sekret. Fråga är vilka produkter kan använda för hennes slemhinnorna, där samlar lite vit svamp eller sekret som gjord att min hund kliar där och slika där? (malacetic wipes svider där).

Elin svarar

Hej! Försök att röra slemhinnorna så lite som möjligt. Om din hund har flytning från vulva så kan det vara ett tecken på problem med t ex livmodern, och då är det klokt att söka veterinär för hjälp. Om det är mycket lite vit-grått gegg i vulva så kan det vara normalt, och det behöver inte tvättas bort. Om man tvättar mycket i vulva med ämnen som kan irritera kan det göra att det kliar. Om du behöver använda något på slemhinnorna så är koksaltlösning mest skonsamt. Om hon slickar och kliar i själva vulva så är det klokt att söka veterinär för undersökning, hundar som slickar mycket i vulva kan ha problem med t ex livmodern, urinvägarna eller ha en inflammation i vagina. Lycka till!

Elin

Elin Lindell

Taggar

MalAcetic Våtservetter Specific Hund/Sköljvätskor Hund/Skötsel Hund Katt/Salvor, krämer och spray Katt/Skötsel Katt