Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

I/d veterinärfoder

Min lille hund (7kg, 13 år) äter sedan 1 1/2 år Hill`s i/d både våt och torrfoder som jag abonnerar från er, detta på inrådan från min veterinär här i Umeå för att han har problem med lever/galla. Han är inte så förtjust i det men tycks må ganska bra (var på återbesök nu för några veckor sedan). Så till min fråga: Har aldrig varit med om att ge ett färdigt foder till någon av alla mina hundar genom åren som luktar sååå illa! det luktar GÖDSEL. I går kväll var det en stank i hela köket från skålen med hans nyupplagda mat låg (nyöppnad burk). Denna stank alltid men går kvällen får mig nu att äntligen ställa frågan Alternativ???
Mvh
Viveka

Elin svarar

Hej Viveka! Alternativ kan vara t ex Eukanubas Intestinal, Specifics CIW, Royal Canins gastrointestinal. Klicka på hund, sedan veterinärfoder. Välj "våtfoder" och "mage och tarm" i rull-listerna så hittar du dem, eller klistra in den här länken i din webläsare: https://vetzoo.se/hund/hundfoder/veterinarfoder#!alder=all&konsistens=V%C3%A5tfoder&omrade=Mage+och+tarm&pris=all&sort=pop&tillverkare=all Jag hoppas att du kan hitta något foder som du tycker luktar bättre!

Taggar

Royal Canin/Hundfoder Royal Canin/Kattfoder Hund/Mage och tarm Hund/Hundfoder Hund/Veterinärfoder Veterinary Diets Gastro Intestinal Wet Dog Royal Canin Hund

Fler frågor och svar om Veterinary Diets Gastro Intestinal Wet Dog

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever