Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Ge ben när hunden äter veterinärfoder

Hej! Min hund har precis börjar äta Royal Canin Veterinary Diets Dog Urinary Small (efter veterinärs rekommendationer) min fråga är nu om jag kan ge min hund ben eller godis nu? Eller ska det vara strikt med BARA fodret?

Tacksam för svar!
Amanda

Elin svarar

Hej Amanda! Det beror lite på anledningen till att din hund äter Urinary, om det beror på att det finns en sten som behöver lösas upp och/eller vilken typ av sten det är. Generellt brukar man rekommendera att vara strikt med fodret, så det bästa är att prata med den veterinär som ordinerade fodret för att veta säkert. Det du kan göra om det visar sig att det är så att din hund ska äta fodret strikt, är att använda olika matleksaker och stoppa torrfodret i, du kan också blöta upp torrfodret och stoppa in det i en kong så får din hund lite att jobba med och också gnaga litegrann. Titta på den här länken för tips på produkter: https://vetzoo.se/hund/leksaker/stimulans Jag hoppas att detta kan vara till hjälp!

Taggar

Royal Canin/Hundfoder Royal Canin/Kattfoder Hund/Urinvägarna Hund/Övervikt Hund/Hundfoder Hund/Veterinärfoder Veterinary Diets Dog Urinary Moderate Calorie Royal Canin Hund

Fler frågor och svar om Veterinary Diets Dog Urinary Moderate Calorie

10% rabatt
Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever