Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Lös i magen

Hej,

Min hund har känslig mage och jag har för cirka ett år sedan varit i kontakt med veterinär för allergiutredning, där han fick eliminationsdiet med hjälp av Royal Canin Anallergenic. Han vart bra i magen av fodret, men vi kunde inte identifiera några direkta allergikällor när vi introducerade annat. Han verkar ok gällande det. Tidigare hade han sura uppstötningar ofta men det har slutat.

Nu under sommaren har han dock blivit lös i magen och jag tror det beror på att vi rest väldigt mycket och långa sträckor med bil samt besökt nya platser, men även värmen. Jag skulle vilja byta foder då han även är smal redan och hans lösa avföring oroar mig.

Jag funderar på Royal Canin Gastro Intestinal eller Hills i/d Digestive Care. Vad skulle du rekommendera?

Han är väldigt kräsen också, men har ätit Hills i/d tidigare när han var lös i magen och verkade gilla det.

Tack på förhand!

Ella svarar

Hej! Det är svårt att avgöra på distans och utan tillgång till din hunds journaler etc vilket foder som skulle passa bäst. Jag skulle rekommendera dig att kontakta din veterinär igen som kan hjälpa dig vidare med fler tips på passande foder :)

Taggar

Royal Canin/Hundfoder Royal Canin/Kattfoder Hund/Mage och tarm Hund/Hundfoder Hund/Veterinärfoder Veterinary Diets Dog Gastro Intestinal Royal Canin Hund

Fler frågor och svar om Veterinary Diets Dog Gastro Intestinal

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever