Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Byte av foder

Hej! Har en golden retriever hane på 5 år. Han äter nu Acana lamm o äpple och har gjort så under ca 1,5 år. Under loppet av 6 månader har han två gånger fått operera bort godartade tumörer på tårna. Vet inte vad de beror på men vill byta foder för att se om vi slipper dessa framöver. I övrigt har han en känslig mage, normalt aktiv hund ca 8-9 kms promenad om dagen. Undrar om jag kan få råd om lämpligt Royal canin foder?
MVH Susanne

Elin svarar

Hej! Jag tror att det bästa är att höra med er behandlande veterinär om vad som kan vara lämpligt (hon/han har sett er hund och vet vilken typ av tumörer det var). Ibland kan hypoallergenic vara ett alternativ för hundar med både hud och magproblem, så det kan ni fråga er veterinär om Veterinary Diets Dog Hypoallergenic Moderate Calorie Ibland kan utväxter och förhårdnader på tassarna beror på att hunden trampar snett på sina trampdynor, hör med er veterinär om det skulle kunna vara så med er hund (ibland kan det bero på att hunden har ont någonstans och därför belastar lite snett, och ibland kan överviktiga hundar få problem, så var noga med vikten på er hund). Jag hoppas att detta kan vara till hjälp!

Taggar

Royal Canin/Hundfoder Royal Canin/Kattfoder Hund/Allergi Hund/Hundfoder Hund/Veterinärfoder Veterinary Diets Dog Derma Anallergenic Royal Canin Hund

Fler frågor och svar om Veterinary Diets Dog Derma Anallergenic

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever