Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Instant diet royal canin

Hur mycket mjölkprotein innehåller en påse (50g)? Jag undrar eftersom det inte är bra med mjölkprodukter, då han är tarmsjuk. Han har även cancer. Soya är inte bra för tarmar och mage vid processad mat, varför soya? Jag köpte detta till min hund då näringsdrycken oralade var slut och han är i behov av näring då han har infektion och inflammation i tarmsystemet och tumören & just nu inte vill äta. Mig veterligt så skapar och förvärrar både mjölk och soya dessa sjukdomar, de skapar inflammationer och cancer.
Tacksam för svar.

Mvh Ann

Ylva svarar

Hej! Jag rekommenderar att du kontaktar din veterinär angående fodring av din hund eftersom att din hund har två allvarliga sjukdommar och vi inte kan rådge dig om dessa utan fullständiga journalupplysningar. Vid en sökning efter vetenskapliga studier på området hittar jag ej vetenskapliga studier på hund som styrker påståendet om att mjölkprotein och soya skulle ha dessa effekter hos hund. Lycka till med din sjuka hund!

Taggar

Royal Canin/Hundfoder Royal Canin/Kattfoder Hund/Återhämtning Hund/Hundfoder Hund/Veterinärfoder Katt/Återhämtning Katt/Kattfoder Katt/Veterinärfoder Veterinary Diets Convalescence Support Instant Diet Royal Canin Hund Katt
Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever