Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Skillnad mellan sorter.

Hejsan!
Jag har köpt ett foder som heter Royal Canin Urunary i en djurbutik. Men fick idag hos veterinären veta att det inte är samma sortsak urunary som veterinären säljer!!
Vad är det för skillnad??

Vore tacksam för svar

Mvh Rebecca

Elin svarar

Hej Rebecca! Vissa djuraffärer har lov att sälja Urinary s/o -fodret, som är det som också säljs hos veterinärer, det ser ut såsom det gör på bilden i den här länken Veterinary Diets Cat Urinary Olfactory Attraction. Djuraffären måste isåfall ha koppling till en veterinär, dvs t ex ha en veterinär som kommer till butiken emellanåt. Det säljs också ett foder hos djuraffärer som heter urinary care, det ser ut som på bilden på den här länken:https://www.royalcanin.se/katt/foder/livsstil-katt/urinary-care/ Skillnaden är att veterinärfodret urinary s/o (det som säljs hos veterinärer) kan användas för att lösa upp vissa typer av urinsten. Urinary s/o kan ställa till problem om det ges till en katt som det inte är lämpligt för (t ex om katten har problem med njurarna) och därför vill man att en veterinär ska vara inblandad när man säljer det fodret. Jag hoppas att detta kan vara svar på din fråga!

Taggar

Royal Canin/Hundfoder Royal Canin/Kattfoder Katt/Urinvägarna Katt/Kattfoder Katt/Veterinärfoder Veterinary Diets Cat Urinary Royal Canin Katt

Fler frågor och svar om Veterinary Diets Cat Urinary

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever