Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Foder urinsten

Hej
Min katt var inne på operation för urinsten för 6 månader sedan och då sa veterinären att han resten av livet skulle äta foder som motverkar bildandet av urinsten samt lågkalori foder så han inte skulle bli för kraftig då han är kastrerad hankatt.
Jag fick förslag på foder men då jag köper allt mitt foder hos er också till mina tre hundar så vore det ju lämpligt att även ta hem kattfodret från er.
Tacksam om rådgivning för vilket foder som ni anser är lämpligt till min katt så jag kan ta med det i nästa order från er då jag tar hem hundfoder från er
Hälsningar
Ann-Marie

Elin svarar

Hej Ann-Marie! För att jag ska kunna hjälpa dig med vilket foder din katt bör äta så behöver jag veta vilken typ av urinsten det var din katt hade, det finns olika foder beroende på vilken sorts urinsten som katten har problem med. Kontrollera med din veterinär vilken typ av sten det var och maila in din fråga igen så ska vi försöka hjälpa till!

Taggar

Royal Canin/Hundfoder Royal Canin/Kattfoder Katt/Urinvägarna Katt/Kattfoder Katt/Veterinärfoder Veterinary Diets Cat Urinary Moderate Calorie Royal Canin Katt

Fler frågor och svar om Veterinary Diets Cat Urinary Moderate Calorie

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever