Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Mat

Hejsan!
Jag har en Jack Russel blandning på 15 månader, han har väldigt känslig mage blir lös ganska så ofta och han äter nästan ingenting.
Han är väldigt tunn och skulle behöva gå upp i vikt samtidigt som han behöver ett foder där han inte blir så lös i magen vilket foder rekommenderar ni??
Just nu äter han ett special foder från royal Canin men han går inte upp i vikt utav de så tänkte om ni visste något annat bättre:)??

Karin svarar

Hej Det är svårt att gå upp i vikt när man ofta har lös avföring, eftersom kroppen inte hinner ta upp näringen då. Det kanske är så att ni skulle behöva uppsöka en veterinär som får undersöka honom och se om det finns något fysiskt fel eftersom det inte är normalt att ha lös avföring hela tiden. Till dess skulle ni kunna prova att ge honom Specific C-omega-D-Hy eller Royal Canin Gastrointestinal. Komplettera gärna med Fortiflora Canine kosttillskott för känsliga magar och tänk på att när ni byter foder så blandar ni i lite i taget, mer och mer för varje dag, av det nya fodret så foderbytet tar ca 1 vecka. Hoppas detta fungerar. Men som sagt, låt helst en veterinär undersöka honom.

Taggar

Purina Pro Plan/Hundfoder Purina Pro Plan/Kattfoder Hund/Kosttillskott Veterinary Diets Canine FortiFlora® Purina Pro Plan Hund

Fler frågor och svar om Veterinary Diets Canine FortiFlora®

9% rabatt
Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever