Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Fortiflora

Jag har en allergisk hund, förråds och dammkvalster. Han har tidigare haft besvär med sina öron och fått behandling för det. Sedan jan har han haft bekymmer med sin mage. kräkningar till och från. Han har enligt ordination från vet fått skonkost, en period åt han Zantac nu äter han Andapsin. Har ätit RC anallergenic. Min ¨fråga jag skulle vilja prova att ge honom Fortflora i kombination med Andapsin för att lugna hans mage.

Elin svarar

Hej! Det brukar gå utmärkt att ge Fortiflora i kombination med Andapsin, under förutsättning att man vet att hunden inte är allergisk mot något i maten, isåfall bör man kontrollera hur pass hydrolyserat proteinet i Fortiflora är (fråga din behandlande veterinär om du är osäker). Se också till att det är minst 2 timmar emellan det att du ger Andapsin och Fortiflora, eftersom Andapsinet annars kan minska effekten av Fortiflora. Jag hoppas att detta kan vara till hjälp!

Taggar

Purina Pro Plan/Hundfoder Purina Pro Plan/Kattfoder Hund/Kosttillskott Veterinary Diets Canine FortiFlora® Purina Pro Plan Hund

Fler frågor och svar om Veterinary Diets Canine FortiFlora®

9% rabatt
Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever