Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Multipla frakturer på en liten hund och kosttillskott

Hej

Jag söker lite hjälp i att lokalisera vad som skulle vara bäst för min resque dog. Han har varit med om ett helvete med förra ägare som lyckats tappa honom så han frakturers samma ben två gånger.

Djursjukhuset har gjort fel i behandling och vård så det har uppstått följdkomplikationer i form av degenererat skelett så ända de rekommenderar är amputation.

Vi letar efter en variation av rehabiliteringsåtgärder var av eh är kosttillskott med fokus stärka upp leder, skelett, rehab finns det något ni kan rekommendera?

Mvh Dennis

Elin svarar

Hej! Vad ledsamt att er hund har sådana problem. Tyvärr kan jag inte rekommendera någon specifik rehab utan att själv ha undersökt er hund och ha all information om er hunds sjukdomshistoria. Jag skulle rekommendera att ni tar hjälp av en sjukgymnast med utbildning och erfarenhet inom hundrehabilitering för att få så bra hjälp som möjligt. Generellt när det gäller kosttillskott och leder så brukar man rekommendera att de innehåller t ex omega 3 och glukosamin, exempel på sådana är: https://vetzoo.se/svenska-djurapoteket-multiflex eller https://vetzoo.se/glyco-flex-iii-tuggbitar när det gäller att bygga upp skelettet så finns det nog inga specifika kosttillskott som anses vara speciellt bra för det (om det inte är så att hunden har brist på t ex kalcium av någon anledning), det viktigaste här brukar vara att se till att hunden är på ett fullfoder av god kvalitet. Jag hoppas att ni kan hitta en behandling som fungerar för er hund. Med vänlig hälsning

Taggar

Hund/Kosttillskott Svenska Djurapoteket MultiFlex Svenska Djurapoteket Hund

Fler frågor och svar om Svenska Djurapoteket MultiFlex

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever