Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Foder till en tax

Hej.
Har en tax på 7 år som har haft problem med höga levervärden sedan mars månad i år.Igår var vi på kontroll och alla värden:blod,njurar samt lever är i toppform!
Min fråga är-vilken foder ska han ha i fortsättningen,ska vi fortsätta med leverfodrtet eller byta och is f mot vad? Tänk om levervärderna blir höga igen?Jag blandar i hans leverfodrtet lite kokt kyckling lever och ibland lite blodpudding. Han får även dagligen en dos glukosamin , grönläppadmussla samt lax olja.
Vill bara det bästa maten för honom.
Tack för hjälpen.

Linnea svarar

Hej! Leverdieten är framförallt till för hundar som har pågående leverproblem eller nedsatt leverfunktion. Om din hund har normal leverfunktion och normala levervärden är det inte nödvändigt att fortsätta med leverfoder. Vad åt han för foder innan sin sjukdom? Det går sannolikt bra att gå tillbaka till detta foder. Om din hund inte har några andra problem så kan jag rekommendera Magnusson Meat and Biscuit om du vill prova något annat. Om du är orolig för levervärdena kan det vara bra att kontrollera värdena igen efter några månader. Hoppas allt går bra med din hund! Vänliga hälsningar

Taggar

Hund/Återhämtning Hund/Kosttillskott Svenska Djurapoteket Blodpulver Svenska Djurapoteket Hund

Fler frågor och svar om Svenska Djurapoteket Blodpulver

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever