Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Vilket foder är bäst ?

Hej
Har två Golden 10 år & 9 år och vi har haft Specific foder till dom men dom fällde mycket och blev tipsad att byta foder och nu har vi Orijen och tycker att det har blivit mindre med fällningen och dom mår bra av det också. Men vår ena hund har lite dåliga höfter och läste nu om Specific Joint Support !!
Är det bättre än Orijen foder ? Tacksam för svar / Helen

Elin svarar

Hej Helen! Jag tycker att det brukar vara så att olika hundar fungerar olika bra på olika foder. Dvs ett foder som fungerar bra för en hund blir inte alltid bra för en annan. Om du är nöjd med Orijen till din hund finns ingen anledning att byta. Det kan istället vara en bra idé att lägga till något som innehåller glukosamin (t ex glyco flex) och eventuellt också nyponpulver (t ex aktiv nypon). Andra viktiga saker att tänka på när hunden har problem med höfterna är att det är viktigt att hunden håller sig i bra vikt och inte blir tjock. Sjukgymnastik gör ofta också stor skillnad. Jag hoppas att detta var svar på din fråga!

Taggar

Specific/Hundfoder Specific/Kattfoder Hund/Leder och muskler Hund/Hundfoder Hund/Veterinärfoder Specific™ Joint Support CJD Specific Hund

Fler frågor och svar om Specific™ Joint Support CJD

13% rabatt
Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever