Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Något forhögt levervärden

har fått leventa 0,8 ml. . reseptet slut. vet. vill ej skriva ut ett nytt
utan blodprov mm. Har betalt 10000kr. o. 25000kr. Har inte råd till det .Jag vill ha leventa ell. annat . Helst leventa .Annars ge mig inf.om alternativ , foder , ell. annat i stället .I dag får han heart & kidney.
Tack Tonny

Elin svarar

Hej Tonny! Leventa är en medicin som används vid sköldkörtelbesvär. En hund som har problem med sköldkörteln blir sjuk igen utan sin medicin. Jag kan inte skriva ut något recept till dig utan att ha undersökt din hund. Jag tycker att du ska kontakta din behandlande veterinär och tala om att du har svårt att betala för provtagningen just nu, kanske kan man göra upp någon form av avbetalningsplan? När det gäller foder vid förhöjda levervärden så beror det litegrann på vilket levervärde som är förhöjt och hur mycket samt hur hunden mår i övrigt, så om din veterinär har rekommenderat CKD så tycker jag att du ska fortsätta med det. Jag hoppas att det ordnar sig!

Taggar

Specific/Hundfoder Specific/Kattfoder Hund/Njurar och lever Hund/Hundfoder Hund/Veterinärfoder Specific™ Heart & Kidney Support CKD Specific Hund

Fler frågor och svar om Specific™ Heart & Kidney Support CKD

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever