Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Heart &kidney

Jag ger min hund Heart & Kidney .
Utan veterinär säger jag skall göra det, veterinären rek . det i ca. 2 år ,har get honom detta i ca. 3 år . Går det bra i att fortsätta ?
Han får mat som jag kokar , ris , morötter , bönar o. oxfärs är det ok..
Han mår bra tror jag
Tack Tonny

Anna svarar

Hej Tonny! Njurfoder är specialanpassat för hundar med nedsatt njurfunktion. Har du en frisk hund kan fodret vara en aning proteinfattigt. Om din hund är frisk hjärt- och njurmässigt ser jag alltså ingen fördel i att ge detta foder. Om veterinären så som du skriver har rekommenderat detta foder i 2 år så får jag inte helt det att gå ihop med vad du skriver i ditt mail i övrigt? Du bör därför vända din fråga med din egen veterinär eftersom jag har lite svårt att kunna råda dig utifrån ditt mail. Om din hund är sjuk i njursjukdom är det dock ett lämpligt foder som bör ges i samråd med veterinär och en hund med hjärt- och njursjukdom bör dessutom gå på regelbundna veterinärkontroller. Om din hund är njursjuk ska du inte ge annan mat vid sidan av njurfodret, eftersom det motverkar fodrets effekt. Lycka till!

Taggar

Specific/Hundfoder Specific/Kattfoder Hund/Njurar och lever Hund/Hundfoder Hund/Veterinärfoder Specific™ Heart & Kidney Support CKD Specific Hund

Fler frågor och svar om Specific™ Heart & Kidney Support CKD

10% rabatt
Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever