Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Koppar i fodret?

Hej!
Först vill jag tacka för snabba svar från er!!Skickade ett mejl igår ang min Jack Russell som jag blev rekomenderad Allergy Management Plus till då han har foderallergi.Har precis pratat med våran vet igen som säger att provsvar visar på för lite koppar och för mycket fosfor så min fråga är om detta foder passar då det måste vara koppar i det.Mvh M-L.

Karin svarar

Hej igen! Vad bra att du är nöjd! Det är väldigt ovanligt med kopparbrist hos hund. De är inte särskilt känsliga för att få för lite koppar (till skillnad mot tex får som är oerhört känsliga mot det), men om din veterinär sagt att din hund har koppar brist så är det ju mer sannolikt beroende på vad din hund ätit tidigare. OM det är ett helfoder av god kvalitet och din hund ändå har kopparbrist så bör man kanske börja leta efter orsaken till det. Man kan också tänka sig att ge tillskott av koppar om man verkligen tror att det är relevant. Allergy Management Plus har fullt tillräckligt med koppar för en vuxen eller växande hund så om din hund inte har någon sjukdom som medför problem att ta upp koppar tex så skall fodret vara fullt tillräckligt. Vänliga hälsningar.

Taggar

Specific/Hundfoder Specific/Kattfoder Hund/Allergi Hund/Hundfoder Hund/Veterinärfoder Specific™ CΩD-HY Allergen Management Plus Specific Hund

Fler frågor och svar om Specific™ CΩD-HY Allergen Management Plus

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever